Published On: 21 Janar, 2016

Dikur mezi prisnin të ia preknin dorën Presidentit Rugova: Jeta Xharra, Petrit Selimi, Blerand Stavileci

Nga Xhevat Rexhaj
Dikur mezi prisninte ia preknin doren Presidentit Rugova: Jeta Xharra, Petrit Selimi, Blerand Stavileci e te tjere studente .
Në këto fotogradi shihen Blerand Stavileci, Jeta Xharra dhe Petrit Selimi në foto me ish-presidentin Ibrahim Rugova. Fotografia është realizuar në mars të vitit 1997, kur ish-Presidenti Rugova kishte takuar përfaqësuesit e Rinisë Shkollore të Kosovës. Veç emrave të tjerë, në mesin e tyre ishin edhe Blerand Stavileci, tani ministër, Petrit Selimi zëvendësministër dhe Jeta Xharra, gazetare. Biseda ka përfunduar Dikur mezi prisninte ia preknin doren Presidentit Rugova: Jeta Xharra, Petrit Selimi, Blerand Stavileci e te tjere studente . Në këto fotogradi shihen Blerand Stavileci, Jeta Xharra dhe Petrit Selimi në foto me ish-presidentin Ibrahim Rugova. Fotografia është realizuar në mars të vitit 1997, kur ish-Presidenti Rugova kishte takuar përfaqësuesit e Rinisë Shkollore të Kosovës. Veç emrave të tjerë, në mesin e tyre ishin edhe Blerand Stavileci, tani ministër, Petrit Selimi zëvendësministër dhe Jeta Xharra, gazetare.
 petriri1
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...