Published On: 7 Janar, 2016

Dijana Toska – Intervista e parë paslufte e Presidentit Dr. Ibrahim Rugova – 1999

Intervistë që duhet të dëgjohet dhe të analizohet mirë me kujdes, ta pyesim njëri-tjetrin na duhet Lider si ky Burrë, ose na duhen këta që i kemi sot, shkruan Mehmedali Jashari, i cili e sjell për adhuruesit e Rugovës dhe ata që ndihen vërtetë shqiptarë. 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...