Published On: 5 Shkurt, 2016

Dielli i Mesnatës në Polin e Veriut*

 

Bajram Mjeku

Mesnatën midis 23 e 24 dhjetorit të vitit 2000, s’do ta harroj kurrë. Vetëm 168 orë na ndanin nga Mileniumi i ri. Duke udhëtuar nga Oslo drejt Polit të Veriut, u shfaq Dielli i Mesnatës. Ndjesia se mund të prekje Diellin e Mesnatës ishte mrekulli…
Përjetim më mbresëlënës s’kam patur kurrë në jetën time. Deri në mëngjes kam udhëtuar bashkë me Diellin…
Zoti ka krijuar shumë mrekulli për njeriun. Aq shumë është armiqësuar njeriu me vetveten dhe të tjerët, sa harron t’i shijojë mrekullitë e dhuruara nga Zoti.

*Midnattssol på nordpolen

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...