Published On: 25 Gusht, 2016

‘Diçka po qelbet në këtë mbretërinë ndërkombëtare të Kosovës’

Merkur Beqiri

Pse? Pse duhet kaq shumë të angazhohet BE-ja, SHBA-ja me një problem kaq të vogël në një vend kaq të parëndësishëm të Ballkanit.
Pse duhet John Kerry, Joe Biden, njerëz që kanë probleme shumë më të mëdhaja në pjatën e tyre profesionale me u marrë direkt me një çështje kaq të vogël e të parëndësishme për ta?
Nga principi, duhet të tërhjekemi dhe të mendojmë mirë para se të pranojmë diçka që në dukje duket gjë e vogël e teknike, a në fakt fuqitë botërore si SHBAja e BE ja janë duke u marrë me të me të madhe.
Siç do të thoshte Shekspiri, “Diçka po qelbet në këtë mbretërinë e Danimarkës , …., “

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...