Published On: 11 Maj, 2016

Diana Rexhepi, këngëtarja mahnitëse, ashtu si nuk mund ta harroni – Video

Diana Rexhepi përveç që është gazetare e njohur, mbi hapësirën e Ballkanit, ajo është edhe boeme në kuptimin më të gjerë të fjalës do të thotë se është person e cila praktikon një mënyrë të pazakontë të jetës, është jokoformiste që me sjelljen e saj qëllimisht ballafaqohet me normat e rrënjosura morale dhe kulturore, si dhe pritjet e komunitetit më të gjerë. Ajo zakonisht jeton në shoqërinë kroate si person e orientuar në mënyrë unike, dhe mënyra e saj e jetës nuk mund të quhet ndryshe veçse bohemianizëm.
Ajo i këndon botës dhe vlerave që i përçon shoku i saj më i afërt dhe më i dashur i luftës Bekim Berisha-Abeja.
Ajo këndon kroatisht dhe shqip, shkruan po ashtu për luften dhe paqen, është universale Diana Rexhepi, penda më e mprehtë dhe gazetarja më e guximshme në rajon, me këtë këngë të karakterit autobiografik përshkruan gjigandët e shekullit të njëzetë, heronjtë e vërtetë të kohës sonë, të cilët me karizmin e tyre kanë bërë botën borxhlinj. Përgëzime për sinqeritet Diana Rexhepi, kur ai tha në një intervistë për mediat kroate se “nuk është e guximshme”, por që “lufton për kurajon e saj”. Për këtë grua të rrallë, dhe të një vokali të jashtëzakonshën, nuk ka frikë, sepse një nga shembujt e guximit dhe burrërisë janë fisniku kroat Bruno Busiç, kardinali me famë Alojzije Stepinac dhe shoku i saj më i mirë dhe vëllai shpirtëror, fisniku kroat dhe i Kosovës Bekim Berisha – Abe.
Në cdo koncert në Zagreb ka kënduar këngë në gjuhën shqipe. Në skenën më të famshme në Zagreb Amadeo ka kënduar një këngë për Bekim Berishën duke iu drejtuar audiencës se kënga është e dedikuar për Bekim Berishën. Ata kënduan të gjithë në grup, i tërë bendi dhe tastieri nga Beogradi Branko Bane Stanishiq. Për këtë laryshi Jeta ka kuptim, është e mrekullueshme

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...