Published On: 13 Janar, 2016

Dialog dhe jo dhunë nga opozita

Kërkesa e opozitës për zgjedhje nuk është kërkesë për kauzat opozitare. E vërteta është se zgjedhjet bëhen për pushtet dhe kur në luftën për pushtet bëhen përpjekje imponimi për zgjedhje të parakohshme, bien kauzat e tjera, secila një nga një. Kjo do të thotë që zgjedhjet nuk mund të jenë zgjidhje. Për çështje të mëdha, zgjidhja është dialogu dhe bashkëpunimi në mes pozitës me opozitën. Dialogu dhe debati, jo imponimi me dhunë protestash. Flamur Shala

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...