Published On: 11 Maj, 2016

Dhurata e Çmuar me portretin e Presidentit Dr. Ibrahim Rugova

Dhurata e Çmuar me portretin e Presidentit Dr. Ibrahim Rugova nderim dhe respekt për Degën e LDK-së në Zvicër dhe anëtarësinë e saj! Në kuadër të shënimit të 26 vjetorit të Degës së LDK-së në Zvicër pata nderin që ta pranoj një dhuratë tepër të çmuar me portretin e Presidentit historik Dr. Ibrahim Rugova. Dhuratën në emër të Kryeministrit Isa Mustafa, të Kryesisë së LDK-së dhe të Grupit Parlamentar të LDK-së e pranova nga e bija e Presidentit, Deputetja e respektuar Teuta Ibrahim Rugova. Z. Teuta Rugova, në fillim përshëndeti pjesmarrësit duke uruar 26 vjetorin e themelimit të Kësaj Dege. Kjo Degë, e cila me punën dhe angazhimin e anëtarëssë së LDK-së dhe bashkatdhetarëve që jetojnë në Zvicër ishte dhe është një ndër shtyllat e rëndësishme të LDK-së gjatë egzistimit të saj. Njëherit vlerësoj lartë kontributin e Degës së LDK-së në Zvicër gjatë këtyre 26 vjetëve të egzistimit të saj, duke theksuar në vazhdim se ” Kjo Degë ishte shtëpi e dytë gjatë udhëtimeve të Presidentit Rugova dhe vizitat që i bënte në kancelaritë evropiane dhe botërore.” Në emër të Degës së LDK-së në Zvicër e falenderova z. Rugova duke vlerësuar lartë nderimin që ju bë kësaj Dege për këtë mirënjohje shumë të çmuar dhe për respektin e bërë për anëtarësinë e LDK-së dhe mërgimtarët në Zvicër nga Kryeministri z. Isa Mustafa, Kryesia e LDK-së dhe Grupi Parlamentar nga radhët e LDK-së.

Haki Latifi

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...