Published On: 26 Prill, 2016

Dhia me fytyrë njeriu si krijesa e mitologjisë po shokon rrjetin

Një fermer ka folur për shokimin e tij pasi ai gjeti një dhi të porsalindur që kishte fytyrën e një foshnjeje njerëzore.

Ibrahim Basir i shpërndau fotot e asaj që njerëzit mendojnë se është bashkimi mitologjik i dhisë me njeriun, pasi ajo lindi në fshatin Felda në jug të Malejzisë.

Dhia e vogël nuk jetoi gjatë pasi erdhi në jetë dhe tani eshtrat e saj janë dërguar në Departamentin e Shërbimeve Veterinare.

Fshatarët i ofruan Z. Basir, 63 vjeç, para për eshtrat, por ai vendosi që t’ua dorëzojë ekspertëve në mënyrë që atë të hetojnë lidhur me krijesën e çuditshme.

dhia

The carcass of the kid that possesses unusually human-like features at Ibrahim’s home in Felda Sungai Mas, Johor

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...