Published On: 3 Maj, 2016

“Dhezet”Budapesti, Serbia humb betejën e radhës me Kosovën

Në momentin kur Kosova u pranua në UEFA, festa në ambientet ku mbahej Kongresi i 40-të, ka shpërthyer më të madhe tek gazetarët e Kosovës të cilët në një numër të madh ndodhen në Budapest.

Gëzim i përshkruar, lot gëzimi, derisa mediat e huaj pandërprerë kanë fotografuar dhe incizuar atmosferën tek gazetarët.

Më në fund thyhet izolimi 25 vjeçar, derisa Serbia humb betejën e radhës me Kosovën. /KosovaPress/

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...