Published On: 13 Shkurt, 2016

Dhëmbi i kohës

 

Agim Vuniqi

…asnjëherë nuk mi mpiu dhëmbët rrushi i Rahovecit-Kosovë e lirë …vetëm kujtesa e divizioneve të blinduara Nuk vritet as venitet e shkreta jo…! Disa kanë shkuar në pushim dhe pritet të vijnë… …lanë familiarët sërish me ndjenjë malli, u çpërmallën Oh..ata edhe atje u përmallën se lanë të tjerët këtu duke punuar Athua sa është e rëndë pesha mallit dhe dheu-mëmë ? …kanë marrë frymë kuq-zi, zi-kuq Disa të tjerë këtu rrinë, punojnë, e ëndërrojnë shqip dhe disa të tjerë që mbetën krejt këtu.., nuk i shohim …se janë duke vuajtur, Ne e shohim vetë mënyrën tonë të jetesës E ata-luftarët e lirisë që “kanë shkuar..”, gati i harruam …e trimat që luftuan…!? A mund të falin përfilljet tona qesharake, shumë të tjerë që kanë mbetur të humbur-zhdukur?

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...