Published On: 24 Shtator, 2016

Dezertimet e komandantëve ishin të panumërta, nuk ishte vetëm Blerim Kuqi

 

Naim Miftari

 

Panelisti, Driton Selmanaj duke përmendur faktin që ish anëtari i LDK-së, tani anëtar i AAK-së, Blerim Kuçi vazhdon të heshtë për burgosjen dhe maltretimin e bërë ndaj tij, gjatë luftës…, Kajtazi, si për të plotësuar maltretimin e bërë ndaj Kuçit, tha se ushtarët e UÇK-së e kanë mbajtur atë për 2 muaj rresht të burgosur në Kleçkë, ku ushtarët e asaj kohe “kanë urinuar mbi të”, ka thënë Kajtazi në emisionin Click.

Për mua kjo storje në pjesën e saj të fundit nuk është e vërtetë (me than e kanë rreh, e besoj se e di edhe vet), por jo këtë storjen e urinimit edhe pse Blerim Kuqi ka qenë i akuzuar, i arrestuar dhe i dënuar për tradhti, i akuzuar madje edhe nga vet disa ushtarë të tij (“Kitrrat”) se ia ka dorëzuar qindra apo mijëra armë Serbisë dhe se i ka lënë ushtarët e vet pa kurrfarë komande dhe ka ikur (dezertuar) vet me disa persona të afërt, duke e lënë popullatën dhe ushtarët e vet në fatin e mëshirës.

Përveç dorëzimit të armëve, nuk shoh ndonjë dallim edhe me komandantët tjerë të UÇK të zonave të tjera pasi këso gjestesh ikje (dezertimesh) ka patur shumë në Kosovë kudo, (këtë e kanë bërë edhe qindra komandantë tonë të UÇK) përveç se armët nuk ia kanë dorëzuar askujt!

Mirëpo, po të dënoheshin me vdekje komandantët si Blerim Kuqi, që kanë ikur sikur lepuri, me siguri parlamenti jonë sot nuk do të kishte pothuaj asnjë komandant të luftës deputet, sot kjo vlen si për pozitën si për opozitën, nuk do të kishim as kryeministër, as kryetar shteti, e as kryetar parlamenti sot.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...