Published On: 4 Mars, 2016

Dështuan me koncesione ndaj Serbisë! Na mbajtën në burg kolektiv!

Fadil Maloku

Skenës politike kosovare, si ajri TANI është duke i munguar një ide dhe vizion i ri qytetarie…
Ku, matrapazët e “paqes” dhe të “luftës”, më s’do mund t’i diktonin as “shpejtësitë”, e as kahjet e emacipimit tonë:
POLITIK (se: dështuan me koncesione ndaj Serbisë!),
EKONOMIK (se: na gjunjëzuan me varfëri!),
SOCIAL (se: na mbajtën në burg kolektiv!),
USHTARAK (se: na e vonuan skajshmërisht ushtrinë!) dhe
KULTUROR (se: na e i bënë mish mash vlerat dhe traditën!)!!!
Tani, ngadal por sigurt po fillon etapa e vetëpastrimit të politikës…!
DILEMË,e vetme mbetet: shkallarja e gatishmërisë qytetare!

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...