Published On: 15 Mars, 2016

Dëshmitari i mbrojtur flet për rrugën e drogës

Dëshmitari i mbrojtur K1 tregoi për një kacafytje të Naser Kelmendit me një person tjetër.

Edhe personi me të cilin K1 tha se u kacafyt Kelmendi, është dëshmitar i mbrojtur i koduar me shifrën K2.
Sipas dëshmitarit K1, Kelmendi u kacafyt me K2 në një pyll për shkak të heroinës së keqe të ardhur nga Turqia.

Dëshmitari K1 tha se gjatë kësaj kacafytjeje të gjithë të pranishmit kishin armë. Ai tha se të tjerët janë munduar që t’i qetësojnë Naser Kelmendin dhe K2-në, duke kërkuar që K2 t’ia kthejë paratë për heroinën Naser Kelmendit dhe një personi tjetër.

Sipas dëshmitarit K1 tha se droga e përzier me kafe kishte ardhur në Tuzëll, ndërsa dëshmitari tregoi se pas kësaj ishte ftuar në një takim në Sarajevë.

Dëshmitari K1 tha se i koduari tjetër me shifrën K2 ka shumë borxhe.

“Dëshmitari K2 e ka lënë peng banesën në Tuzëll qe kushton 300 -400 mijë euro për borxhin që kishte në vlerë 100 – 110 mijë euro”

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...