Published On: 19 Tetor, 2016

Dëshmi rrënqethëse, babai shqiptar përvëloi vajzën me ujë të nxehtë

Gjatë procesit gjyqësor në Itali, ndaj një shqiptari të akuzuar se keqtrajtonte tre vajzat e tij, kanë dalë dëshmi rrënqethëse nga dëshmitarët.

Mediat italiane raportojnë se dhuna dhe keqtrajtimi ndaj tre vajzave konsumoheshin edhe në prani të miqtë që mund të kishte familja.

Një rast e ka dëshmuar një i afërm i cili ka qenë për darkë në këtë familje. Një nga vajzat ishte e detyruar të gatuante darkën. Babai e nxiste në çdo moment të nxitonte, pasi darka po vonohej.

Në një moment, i merr enët me ujë që po ziente në sobë dhe ia derdh në duar në shenje ndëshkimi, duke e sharë se ishte shumë e ngathët.

Raste të tilla, sipas  akuzës ishin të përsëritura. Vetë vajzat kanë treguar për jetën që bënin duke thënë se në shumicën e herëve të dhunës babai ishte nën ndikimin e alkoolit.

Provë në proces përvec dëshmive janë edhe raportet mjekësore dhe shenjat e të djegurave që ka pasur një nga vajzat në duar.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...