Published On: 17 Maj, 2017

Dëshmi, kjo ishte lufta për shtet e demokraci të mirëfilltë

Veprimtari Saim Tahiraj, ushtari besnik i Deklaratës së Pavarësisë (2 Korrik 1990) dhe Kushtetutës së Kaçanikut (7 Shtator 1990), ka vazhduar me ciklin e tij të dhënjes së dëshmive për kontributin e madh të mërgatës shqiptare, sidomos të degëve të LDK-së për shtetin dhe demokracinë e mirëfilltë në vendlindje. Më poshtë, pa asnjë koment shtesë po i japim disa prej dëshmive të pagesave që janë bërë në “Fondin për Demokraci” të LDK-së.

 

 

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...