Published On: 27 Prill, 2017

Derisa turma rrah deputetët dhe gazetarët, Latas e Taleska zgërdhihen! (FOTO)

Derisa një pjesë e gazetarëve dhe deputetëve të opozitës janë sulmuar fizikisht nga protestuesit, Dragan Pavloviq- Latas dhe Ivana Taleska të buzëqeshur janë fotografuar në Parlament, njofton Libertas.mk.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...