Published On: 21 Tetor, 2016

Dërguti: Partitë e regjimit kanë vendosur ta bastardojnë idenë e debatit duke angazhuar një tufë injorantësh vulgar!

Deputetja e Kuvendit të Kosovës nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, Aida Dërguti ka reaguar ndaj partive politike në pushtet, duke thënë se në pamundësi të thirrjes së një debati argumentues në lidhje me çështjen e bashkimit kombëtarë, ata po e bastardojnë iden e debatit.

Dërguti, duke i quajtur “thashethemexhinj”, ata që po bëhen pjesë e debatit në mes Kosovës së Shqipërisë, tha se “me këtë demagogji, mund të mbijetojnë veç në moçalin e një shteti të kapur.”

Shkrimi i plotë i saj:

Partitë e regjimit në pamundësi të fitojnë debatet me argumente, kanë vendosur ta bastardojnë idenë e debatit, duke angazhuar një tufë injorantësh vulgar, të cilët vjellin vrer kundër Vetëvendosjes dhe bashkimit kombëtar. Këta thashethemexhinj që zënë hapësirë të rëndësishme mediatike, me këtë demagogji, mund të mbijetojnë veç në moçalin e një shteti të kapur.
#kakofoniservilësh

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...