Published On: 18 Maj, 2016

Deputetët sot flasin për luftimin e financimit të terrorizmit

Kuvendi i Kosovës do të mbajë sot seancën e rregullt plenare me 20 pika të rendit të ditës.

Në këtë seancë, ndër të tjera pritet të shqyrtohet edhe projektligji për parandalimin e pastrimit të parave dhe luftimin e financimit të terrorizmit, shqyrtimi i raportit financiar i Buxhetit të Republikës së Kosovës për vitin 2015, si dhe shqyrtimi i raportit të punës së Agjencisë Kundër Korrupsionit për vitin 2015.

 Këto janë pikat e rendit të ditës, për seancën e nesërme:

1. Koha për deklarime jashtë rendit të ditës,

2. Koha për pyetje parlamentare,

3. Miratimi i procesverbalit nga seanca e mëparshme,

4. Shqyrtimi i Projektligjit nr. 05/L-093 për ratifikimin e Konventës për heqjen e Kërkesës për legalizim të dokumenteve zyrtare të huaja (5 tetor 1961),

5. Votimi i Projektligjit nr. 05/L-095 për Akademinë e Drejtësisë,

6. Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr. 05/L-064 për patentë shofer (Raporti i Komisionit është shpërndarë më 26.04.2016),

7. Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr. 05/L-55 për Auditorin e Përgjithshëm dhe Zyrën Kombëtare të Auditimit të Republikës së Kosovës,

8. Votimi i anëtarëve të Bordit Këshillëdhënës për Mbrojtjen e Mjedisit,

9. Votimi i Raportit të Komisionit për Integrime Evropiane lidhur me mbikëqyrjen e zbatimit të Ligjit për kompetencat e zgjeruara për konfiskimin e pasurisë së fituar me vepër penale,

10. Votimi i Raportit të Komisionit për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini dhe Sport lidhur me mbikëqyrjen e zbatimit të Ligjit nr. 04/L-032 për Arsimin Parauniversitar në Republikën e Kosovës,

11. Votimi i Raportit të Performancës së Ndërmarrjeve Publike për vitin 2014.

12. Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr. 05/L-96 për parandalimin e pastrimit të parave dhe luftimin e financimit të terrorizmit,

13. Shqyrtimi i Propozim-vendimi i Qeverisë së Republikës së Kosovës për emërimin e anëtarëve të Komisionit për Mbrojtjen e Konkurrencës,

14. Formimi i Komisionit ad-hoc për përzgjedhjen e anëtarëve të Bordit për Ankesa të Mediave,

15. Shqyrtimi i Raportit të Agjencisë për Ndihmë Juridike Falas për vitin 2015,

16. Shqyrtimi i Raportit të Agjencisë Shtetërore për Mbrojtjen e të Dhënave Personale për vitin 2015,

17. Shqyrtimi i Raportit financiar i Buxhetit të Republikës së Kosovës për vitin 2015,

18. Shqyrtimi i Raportit të punës së Komisionit të Pavarur për Miniera dhe Minerale për vitin 2015,

19. Shqyrtimi i Raportit të punës së Agjencisë Kundër Korrupsionit për vitin 2015,

20. Shqyrtimi i Raportit të punës së Autoritetit të Aviacionit Civil për vitin 2015./KosovaPress/

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...