Published On: 8 Maj, 2016

Deputetët s’kanë “haber” për Grupet e Miqësisë

Kryesia e Kuvendit të Kosovës ka themeluar 46 grupe të miqësisë me vende nga e gjithë bota. Derisa bëhej shumë zhurmë për themelimin e tyre, tash kur ato janë të themeluara, deputetët nuk e kanë as më të voglin interesim të deklarohen për këtë çështje.
Shumë prej tyre nuk e dinë as edhe në cilat grupe janë vendosur, e lëre më që janë emëruar si kryetar apo nënkryetar në ato grupe.
Grupe të miqësisë janë themeluar edhe me pesë vendet e Bashkimit Evropian që ende nuk e kanë njohur Kosovën.
Një prej këtyre grupeve është Grupi i Miqësisë me Qipron, në krye të të cilit është emëruar Valdete Bajrami nga NISMA për Kosovën.
Por Bajrami nuk e ka asnjë informacion për këto grupe e aq më pak se është edhe anëtare e Grupit të Miqësisë me Austrinë dhe Italinë.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...