Published On: 1 Gusht, 2017

Deputetët regjistrohen edhe sot

Edhe sot do të vazhdojë regjistrimi i deputetëve të rinj të cilët javën e kaluar nuk kanë mundur ta kryejnë këtë procedurë.

Dje janë regjistruar edhe katër deputetë të rinj, duke çuar kështu numrin e të regjistruar në 116.

Pa u regjistruar kanë mbetur edhe katër deputetë. Regjistrimin për sot e ka paralajmëruar lideri i VV-së dhe kandidati për kryeministër nga kjo parti Albin Kurti.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...