Published On: 3 Gusht, 2017

Deputetët fillojnë të hyjnë në sallë

Seanca konstituive është paralajmëruar se do të vazhdojë në ora 15:00, por deri në këto moment, vetëm kryesuesi i seancës, Adem Mikullovci dhe disa deputetë tjerë janë në sallë.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...