Published On: 10 Gusht, 2017

Deputetët e Vetëvendosjes arrijnë në seancë (FOTO)

  • Të parët që arritën të hyjnë në sallën e seancave të Kuvendit, janë deputetët e Vetëvendosjes. Express raporton se pos kryesuesit të seancës konstituive, Adem Mikullovci, ka arritur edhe Albin Kurti nga Vetëvendosje.

Në agjendën e seancës, është vetëm një pikë, sipas dokumentit: ‘Zgjedhja e Kryetarit të Kuvendit dhe nënkryetarëve të Kuvendit”.

Seanca pritet të bojkotohet nga koalicioni fitues i cili ka kërkuar ende kohë për të dalë me propozim për kryetar të parlamentit.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...