Published On: 14 Mars, 2016

Deputetët e Kuvendit të paguhen me honorare, jo me rrogë!

 

Në Michigan si në shumë shtete të SHBA-së është ngritur propozimi që senatorët e shtetit dhe përfaqësuesit e shtetit të paguhen “part time”, ndërsa do të paguhen me orar të plotë vetëm kur janë në seancë plenare gjatë votimit të ligjeve…, pse mos të bëhet kështu edhe me kuvendarët e Kuvendit të Kosovës dhe me ata të asambleve komunale… Agim Vuniqi

Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...
Loading...