Published On: 7 Korrik, 2017

Demolli: Rekrutët e FSK-së të certifikuar sot, janë nga komuniteti serb dhe malazez

Ministri i FSK-së, Haki Demolli, ka thënës e FSK është e hapur për të gjitha komunitetet. Demolli tha në ceremoninë e diplomimit të 61 rekrutëve të FSK-së nga komunitetet joshumicë, se rekturët e certifikuar sot janë nga komuniteti serb dhe malazez, duke shtuar se ky fakt e gëzon pasi sipas tij, FSK është e hapur për të gjithë.

“Certifikimi i 61 rekrutëve është një hap drejt përmbushjes së obligimeve ligjore të FSK-së, që do të jetë e aftë të përmbush obligimet e saj me profesionalizëm. Certifikimi i sotëm ka të veçantën e vet se përmes tij po bëhet dhe përmbushja e radhëve të FSK me pjesëtarët e pakicave që dëshmon diversitetin tonë si FSK dhe shtet”, tha Demolli

Kuvendi i Gjilanit miratoi emrimin e rrugës: "Mërgimtarët e Gjilanit" në shenjë nderimi e falënderimi për kontributin e juaj për Lirinë, Pavarësin dhe Republikën! #Mirësevini n'shpi!
A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...