Published On: 29 Maj, 2017

Demiraj me Çakon në krah: Tolerancë zero për policët që përfshihen në fushatë!

  • Ministri i Brendshëm Dritan Demiraj zhvilloi takime në Drejtoritë Vendore të Policisë në Lezhë e Shkodër.

Ai përcolli prioritetet kryesore për një proces zgjedhor të sigurt e të qetë, luftë pa kompromis ndaj kultivimit dhe trafikimit të lëndëve narkotike, parandalim të përdorimit të parave me burim kriminal dhe blerjen e votës .

Ministri Demiraj i shoqëruar nga Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit Haki Çako theksuan se do të ketë zero tolerancë për punonjësit e Policisë që përfshihen në aktivitete të subjekteve politike.

Ministri garantoi mbështetje maksimale për arritjen e misionit kushtetues të strukturave të Policisë së Shtetit.

Kuvendi i Gjilanit miratoi emrimin e rrugës: "Mërgimtarët e Gjilanit" në shenjë nderimi e falënderimi për kontributin e juaj për Lirinë, Pavarësin dhe Republikën! #Mirësevini n'shpi!
A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...