Published On: 6 Shkurt, 2016

Dëmet kolosale që i shkaktoi “perandoria osmane” shqiptarëve (Video)

 Dëmet kolosale që i shkaktoi “perandoria osmane” shqipëtarëve.
Kjo video duhet parë mirë nga të gjithë ato që ë ndjejnë veten Shqiptar.
Ato që robërinë Turke e quajnę liri,s’mund të jënë gjë tjeter vetëm stërnipat e mongolëve,ashtu i quan dhe Sulltan Erdogani.
Dashuria e madhe për islamin,sjellë edhe dashurinë për pushtuesin,disa tipa nuk e ndajnë dot fenë nga pushtuesi.
Propaganda islamike arrinë deri aty ku pretendohet që “Osmanët”na shpëtuan,dhe zhvilluan si komb!
Të gjitha këto perpjekje bëhen vetęm për të rritur vlerat e Islamit,që faktikisht ishte rrënim total.

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...