Published On: 11 Korrik, 2016

DEMARKOSJA E SAKATOSJA

 

Gëzim Muçolli

Po na thonë që Republika nuk do të humb asnjë milimetër.
Prap do të tjerë po thonë se Republika do ti humb mbi 8000 hektarë.
Mali i Zi nuk do ngatërresa me Kosovën por ia kanda tokën e saj.
Zatën per toka janë bërë luftërat gjithmonë në Ballkan.
Që mos ta humbim asnjë milimetër të shtetit e as 8000 hektarët e opozitës , mund të gjindet një zgjidhje ndryshe.
Të gjithë deputetët (e bindur) që duan ta votojnë dhe aprovojnë projektin e tashëm të gabuar të demarkacionit le të sjellin në Parlament te kryetari i nderuar fletët kadastrale të pronave të tyre të paluajtshme.
S’ka dert se a janë në Çagllavicë, Prevallë, a dikund tjetër.
Sapo të bëhen 8 000 hektarë nga këto prona per hir të miqve “perendimorë” e “vëllezërve lindorë” dhe të paqes alla Deyton ti propozohet Malit të zi ndërrimi i gurinave të Rugovës me tokat më pjellore të Kosovës (në pronësi të deputetëve) dhe ato mos ti jepen falë por vetëm per shfrytëzim 99 vjeçar sipas traktateve ndërkombëtare si shembulli i Hong Kong-ut(që pas 99 vitesh anglezët ua kthyen kinezëve).
Ta shohim pastaj se kush do ta votonte demarkacionin.
As në ëndërr nuk do t’u shkonte një sakatosje e tokës së shenjtë të Kosovës.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...