Published On: 23 Janar, 2016

Demaçi e Qosja zyrtarisht shpallen kandidatë për çmimin Nobel

Unioni i Shkrimtarëve dhe i Kritikëve Shqiptarë ka shpallur sot publikisht dy kandidatë për çmimin Nobel. Veprimtarin Adem Demaçin për paqe dhe akademikun Rexhep Qosjën për letërsi.

Sekretarja e Unionit të Shkrimtarëve dhe i Kritikëve Shqiptarë, Behare Rexhepi, duke shpallur dy kandidatët për këtë çmim tha se Demaçi e Qosja kanë lënë gjurmë në historinë e popullit shqiptar.

Unioni i Shkrimtarëve dhe i Kritikëve Shqiptarë e ka inicuar këtë procedurë më dy universitete më atë nga Franca me zotin Daniel Leuëers dhe nga Anglia më Héléne Stafford si dhe më përkrahjen morale nga Bluma Finkelstein Universiteti HAIFA Izrael./KosovaPress

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...