Published On: 6 Tetor, 2016

Delegacioni turk kërkon nga MASHT-i mejtepe të Erdoganit në vend të mejtepeve të Gulenit!

Letra e mikut tim

 

Gani Mehmetaj
Nga Ministria e Arsimit më lajmërojnë se një delegacion i lartë turk, ku mungonte vetëm Erdogani, ka mbajtur takim të mbyllur me zyrtarët e MASHT-it. Turqit që pikën si prej qiellit, i kërkuan zyrtarëve të MASHT-it të mbyllin mejtepet e Gulenit, ndërsa të lejojnë mejtepet qeveritare të Erdoganit. U rrëqetha kur i dëgjova kërkesat turke. “Ata na trajtuakan koloni të tyre”, i thashë i skandalizuar. Shpresoj se mediet tona do ta hulumtojnë ardhjen e bëftë të delegacionit turk dhe arsyen pse ia bëhen pa pritë e pa kujtuar, pas kërkesave çmendurake për sterilizimin e çoroditjen e historisë sonë kombëtare. Por u përpoqa ta ngushëlloj mikun tim se Ministria e Arsimit e Kosovës, nuk do t’i pranojë shantazhet turke. Po ashtu shpresoj se nuk do t’i mbyllin mejtepet guleniste pse ia kërkon Ankaraja, por sepse këto mejtepe janë çerdhe e frymës antishqiptare dhe kundër vlerave të qytetërimit evropian. Jam i sigurt se MASHT-i do t’i hedh më përbuzje shantazhet turke.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...