Published On: 25 Gusht, 2017

Del skena e censuruar e filmit “Dirty Dancing”/ Kërcimi erotik për të cilin publiku i viteve 80 nuk ishte gati

Kanë kaluar 30 vite që nga premiera e filmit “Dirty Dancing”, i cili ka thyer shumë tabu. Filmi duket se ka pasur një skenë erotike, e cila është shfaqur për publikun shumë vite më vonë, pasi në vitet 80 edhe për Amerikën ishte shumë.

Skena në fjalë tregon një kërcim erotik dhe shumë sensual mes aktorëve Patrick Swayze dhe Jennifer Grey.

Edhe pse skena në fjalë nuk ka asgjë skandaloze, duket se produksioni e ka cilësuar si shumë të guximshëm dhe e pa më të arsyeshme ta fshinte skenën. Për më tepër ndiqeni në videon e mëposhtme.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...