Published On: 13 Shtator, 2016

Deklarata e menaxherit të Babastars për incidentin e Cozman me Noizyn

Menaxheri i Babatars, Dekorim Sahiti ka dhënë një deklaratë për Telegrafin, duke rrëfyer se shkaqet që kanë çuar deri tek incidenti i Cozman me Noizyt, ende nuk janë të qarta:

“Ne nuk i dimë arsyet se pse ka ardhur deri tek ky incident. Unë jam informuar nga njerëzit e më pas edhe nga mediat për ngjarjen. Shumica e anëtarëve të BabaStars janë në pushimet e tyre verore, dhe nuk janë në dijeni se pse ka ardhur deri tek ky incident. Gjithsesi se tani unë si menaxher i labelit jam duke i marrë të gjitha informacionet e mundshme, për të mësuar më shumë për këtë rast, s

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...