Published On: 11 Janar, 2017

Dëgjon zë brenda trotuarit, çka gjen është shokuese

Vetëm dikush që nuk ka fare ndjenja mundet të bëjë diçka të tillë.

Ndërgjegjja njerëzore duket se po shkon drejt fundit. Një kalimtarë i rastit pasi ka dëgjuar disa zhurma nën trotuar ka vendosur ta thyejë atë për të shikuar se çfarë po ndodhë. Ajo që gjeti ishte e pabesueshme. Dikush e kishte varrosur të gjallë një qenë i cili fatmirësisht ishte dëgjuar në kohën e duhur dhe ishte ende gjallë

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...