Published On: 28 Shkurt, 2016

Deçan: Kryesia e LDK-së i jep mbështetje Armend Zemajt dhe deputetëve tjerë të partisë

Adem Lushaj

Kryesia e degës së LDK-së në Deçan, ka reaguar ndaj disa deklarimeve që adresohen në adresë të kësaj dege, kinse për inferioritetin që tregon dhe mos reagimin ndaj marrëveshjeve LDK-PDK për qeverisje me vendin. Sipas kryetarit të kësaj dege, Jeton Mushkolaj, çdo aktivist, themelues, veprimtar të LDK-së nëpër të gjitha periudhat kohore, gëzon respektin për gjithë atë që kanë bërë për vendin dhe LDK-në. Mirëpo, askush s’ka të drejtë të bën presion në angazhimet e kësaj dege për respektim të institucioneve të saj dhe respektimit të marrëveshjeve që arrihen në nivelin qendror, për interesat e vendit. Mushkolaj po ashtu i ka dhënë mbështetje të plotë edhe qëndrimet të deputetit të parlamentit të Kosovës Armend Zemaj, për qëndrimin e tij në favor të shtetit të Kosovës e jo të qëndrimeve individuale apo grupore. “Kemi respektin më të madh ndaj gjithë atyre që kanë dhënë çdo gjë për shtetin tonë, këtë rast edhe për LDK-në që nga themelimi i saj”, shprehet Mushkolaj, i cili assesi nuk pajtohet me deklarimet dhe qëndrimet e individëve të cilët me vite të tëra janë jashtë angazhimeve politike të kësaj partie. “Përkundër respektit për të gjithë veprimtarët tanë, kudo që janë, në Kosovë apo diasporë, nuk pranojmë imponime apo presione të cilat janë në kundërshtim me politikën e partisë tonë dhe në interes të shtet bërjes së Kosovës”, ka thënë në reagimin e tij, Jeton Mushkolaj, kryetar i LDK-së në Deçan. Gjithnjë sipas tij, deputeti i Parlamentit të Kosovës, njëherit ish kryetar i kësaj dege në mandatin e kaluar, gëzon përkrahjen e plotë të Kryesisë për qëndrimet e tij që kishte në mbledhjen e fundit të Kuvendit, në të cilën është zgjedhur president i Kosovës, z. Hashim Thaçi. “Qëndrimi i deputetit tonë, Armend Zemaj i cili është edhe anëtar i Kryesisë së kësaj dege, ka tejkaluar qëndrimet e tija personale, për interesa të Kosovës, të ardhmes së vendit dhe të LDK-së”, ka nënvizuar Mushkolaj, për të cilin reagimet e individëve me qëllime të caktuara, nuk do ta dëmtojnë LDK-në në këtë komunë, ngase elektorati i kësaj partie di të vlerësoj drejt dhe së bashku do rrugëtojmë drejt zhvillimeve pozitive për shtet bërjen e Kosovës. Mushkolaj, na adresuar kritika edhe ndaj punës së Qeverisë Komunale, sipas të cilit në këtë komunë mbretëron pa aftësia menaxhuese, korrupsioni dhe keqpërdorimi i parasë publike. “Deçani është shembulli më i keq se si qeverisët një Komunë, e cila ka mbet më e pa zhvilluara në gjithë Kosovën dhe me keqpërdorimet më të mëdha”, ka thënë në reagimin e tij, Mushkolaj për të cilin janë të pa pranueshme shfrytëzimi i aseteve komunale dhe buxhetit, për qëllime politike. Mushkolaj beson fuqishëm në elektoratin e LDK-së në këtë komunë, sepse vlerësojnë maksimalisht qëndrimin institucional për interesat shtetërore e jo aktet e dhunës dhe tentimet për marrje të pushtetit pa vullnetin qytetar.

 
Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. Faik thotë:

    Prsh. Nëndega e II-të e LDK-së në Fushë Kosovë i jep përkrahje të plotë deputetit Armend Zemaj dhe deputëve te tjerë të LDK-së që dolën në përkrahje dhe në mbrojtje të shtetit të Kosovës dhe dolën kundër qadrave. Rrespekt…

    Përgjigjiuni
    Pelqej(0) Nuk Pelqej(2)

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...