Published On: 25 Shkurt, 2016

Debat zoologjik i Kryeministrit!

Kimete Berisha

Këshillën e Jakup Krasniqit që të mos shes ‘pordhë kali’, Kryeministri Mustafa e ka kuptuar si urdhër, prandaj impulsiv siç është, s’ka duruar gjatë, dhe pa kaluar tri orë ia ka dhënë një përgjigje zoologjike Jakup Krasniqit.

Pasi ia ka numëruar do ‘krime’ e do ‘mëkate’, i ka dhënë leje Jakup Krasniqit dhe i ka thënë atij se është i lirë që natë e ditë, kurrë pa u ndal t’i fryejë prapanicës së kalit.

Kurrë nuk e kam dëgjuar këtë shprehje më parë, prandaj kush e di çka do të thotë t’i fryesh prapanicës së kalit, le të më tregoj.

Në shekullin 19, kur njerëzit kanë pasur probleme me kaps, e kanë lutur dikë që ta ndez cigaren dhe masivisht t’ia fryjë tymin e cigares në prapanicë, për t’u çliruar nga kapsi.

Natyrisht, në këso rastesh të rënda, njerëzit kanë përdorë llula, çibuk, fyshta e gypa për t’u shmangur nga puqitja e buzëve në prapanicë sepse në ato çaste trysnie, do të mund të lëshohej padashur edhe ndonjë ‘pordhë kali’.

Jo vetëm tek njerëzit, por kjo metodë shëruese është zbatuar edhe ndaj kuajve të tërbuar, dhe kuajve që janë bërë kaps.

P.S. Debati politik pasi ka degraduar në debat gjinekologjik, tash ka kaluar në debat zoologjik.
Nesër ku me ditë për çfarë do të flasim.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...