Published On: 30 Maj, 2017

Dardan Molliqaj e shkatërron klanin pronto në debat, e shkallmoi Xhavit Halitin (Video)

Kështu i duhet bërë Klanit Pronto, ish komandantëve të Rognerit!

Kuvendi i Gjilanit miratoi emrimin e rrugës: "Mërgimtarët e Gjilanit" në shenjë nderimi e falënderimi për kontributin e juaj për Lirinë, Pavarësin dhe Republikën! #Mirësevini n'shpi!
A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...