Published On: 5 Qershor, 2016

Dallime: Sabri Novosella ishte burgosur nga shovenistët serbë, por sot është i pasur- Bardhyl Çaushi është vrarë nga shovinistët serbë

Hysamedin Feraj
Sabri Novosella është burgosur nga shovenistët serbë, prof. Bardhyl Çaushi është vrarë nga shovinistët serbë. Sabri Novosella sot është gjallë dhe i pasur, (në terma ekonomik, jo më shpirtëror) prof. Bardhyl Çaushi është i vdekur, duke na e lënë ne pasurinë e tij, të birin, kundër shovinizmit të sotëm serb.
Sabri Novosella mbështet qeveritë që sot i ofrojnë shovenizmit sllav territore, i biri i prof. Çaushit vazhdon luftën e të atit kundër dhurimit shovenistëve sllavë të territoreve tona.
Se baba ka lënë pas të birin patriot e ka zëmeruar Sabri Novosellën që do të lë pas pasuri ekonomike të tij. Sepse Sabri Novosella tani e ka kuptuar ndryshe shprehjen që thuhet të jetë e Isa Boletinit: “Unë jam mirë kur asht mirë Kosova”. Sabri Novosella thote se Kosova është mirë, kur jam mirë unë. Sepse ndonëse Kosova po rrezikon territor dhe sovranitet, Sabri Novosella po fiton. (Për të) Kosova është mirë po t’i paksohen territoret.
Driton Çaushi dhe VV nuk po dijnë t’i dorëzohen fitimt ekonomik, por vazhdojnë të kundërshtojnë shovenizmin serb dhe veglat e tij shqiptare. Prandaj Sabri Novosella jeton me të kaluarën në kujtimet e tij, ndësa prof. Bardhyl Çaushi i përket të sotme antishoveniste si pasuria jonë e përbashkët.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...