Debate Lajmi Levizes

Daci mbështetë fuqishëm Lutfi Hazirin, “vetëm ai do ta instalojë suksesshëm frymën rugoviane” (Video)

Ish-kryetari i Kuvendit dhe njëri nga udhëheqësit e parë të LDK-së, Nexhat Daci ka folur edhe për mundësinë e rikthimit të LDK-së.

Sipas tij, vetëm Lutfi Haziri është ai që mund ta instalojë suksesshëm frymën rugoviane.

Ai në një intervistë për lajmi.net ka thënë se nuk është hera e parë që e përmend emrin e Hazirit, dhe për këtë thotë se ka argumente.

Për më shumë ndiqeni videon më poshtë:

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *