Published On: 22 Korrik, 2016

Çun Lajçi: Z. Pasha Kryeministër e pse t’mos vdes për Rugoven e banueme me njerëz, jo me shtazë

 

Po ta kujtoj kangën “n’luftë me turk e n’luftë me shkja”
Çun Lajçi

Z. Kryeministër Isa Mustafa!
Diçka fole sot si kryetar partie për Demarkacionin dhe për Çakorrin. Prapë e mohove humbjen e territorit, prapë i verbuem tha se Kosova (Rugova) nuk po humbë tokë.
Unë vërtetë jam ARTIST dhe s’më takon ndoshta të flas, por jam rugovas i lindun e i rritun dhe s’muj pa folë (e pse t’mos e baj edhe vdekjen atyne maleve). Po ta përkujtoj se Rugova asht e banueme me njerëz, jo me shtazë të egra që Ti të sillesh sikur t’ishe n’pashallukun e Villës sate në Keçekollë.
Z. Kryeministër, Rugova kishte e ka njerëz jo vetem poet, avokat, shkrimtar, artist e dijetar, por edhe trima që vdekjen e bajnë si me le.
Po ta kujtoj kangën “n’luftë me turk e n’luftë me shkja” … mos o Zot kësaj radhe të jetë edhe me Ty (me vlla)!
Mendo mirë z. Kryeministër para se ti gërzhatish grejzat me krande!

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...