Published On: 9 Janar, 2016

Çollaku: E cilëson të dhunshme protestën

  • Ministri i Integrimit Europian Bekim Çollaku e ka cilësuar të dhunshme protestën e opozitës derisa sipas tyre janë po këta që po e shkatërrojnë shtetin.

“Para protestës kisha deklaruar se në rast se protesta e sotme e opozitës për rrëzimin e qeverisë do të ishte e dhunshme, atëherë këto veprime do të ishin anti-Kushtetuese. Nuk doja të paragjykoja përsëritjet e veprimeve të gabuara të dhunshme të opozitës. Mirëpo kjo protestë si shumë të tjera deri më tani, ishte e dhunshme. Tani opozita i ka bindur edhe ata që kanë pasur një fije dyshimi që qëllimi i tyre fillestar dhe përfundimtar është marrja e pushtetit me dhunë. Për me tepër, shumë e papjekur dhe për keqardhje është përpjekja e liderëve të opozitës që dalin e shprehin keqardhje për dhunën që e orkestrojnë dhe nxisin vet. Por është fat i madh që jemi shtet demokratik dhe ndër të tjera kemi media të lira dhe të pavarura që demantojnë këtë propagandë  amatoreske të opozitës. Qytetarët e Kosovës e kuptojnë se Republika, Kushtetuta dhe shteti nuk mbrohen duke i shkatërruar të gjitha ato bashkë. Shpresojmë që edhe opozita ta kuptoj sa më shpejt këtë dhe të heq dorë nga dhuna sepse nuk është turp. Përkundrazi”, ka thënë Çollaku për Express.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...