Published On: 14 Maj, 2016

CNN grek përgënjeshtron aludimet për policine shqiptare lidhur me “Baronin” e Ballkanit

Portali informativ CNN Greece ka reaguar pas letrës së policisë shqiptare, lidhur me publikimin e disa ditëve më parë se “baroni i shqiptar i drogës ka mbrojtje politike në vendin e tij”.

“Me një letër dërguar në adresë të CNN Greece, ambasada shqiptare në Athinë jep sqarime mbi këtë publikim”, shkruan portali.

CNN grek citon se në letrën e nënshkruar nga drejtuesi i zyrës së ndërlidhjes të policisë shqiptare në Athinë, Andi Likaj, vihet në dukje që asnjë pjesëtar i policisë shqiptare nuk ka deklaruar që baroni i drogës ka mbrojtje politike në Tiranë.

“Policia shqiptare, ashtu si çdo pjesëtar i saj që ka hetuar çështjen në fjalë, nuk ka bërë një deklaratë të tillë, ndërsa ka bërë çdo përpjekje për hetimin dhe asgjesimin e organizatës”, citon CNN grek, letrën e autoriteteve shqiptare, fotokopja e të cilës publikohet e plotë.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...