Published On: 22 Prill, 2017

Çmimi i ri për rrymën elektrike?

Një muaj para kompanitë energjetike ti dorëzojnë harxhimet, në bazë të të cilave Komisioni Rregullatorë e rregullon çmimin e rrymës, nga ELEM thonë se nuk do të tregojnë harxhime të rritura dhe nuk do të kërkojnë korigjim të çmimit të energjisë elektriek.

Njeriu i parë i elektranave të shtetit, Hristijan Mickovski thotë se paratë e harxhuara në janar për energji elektrike janë nga ato të cilat janë kursyer që i ka kompania, kurse një pjesë të rezervave do ti harxhojnë edhe për prokurim të pajisjeve për bartje të qymyrit.

Por a do të ketë korigjim të çmimit, vendimin përfundimtar e ka Komisioni Rregullator i cili do të vlerësojë edhe nga harxhimet që kompanitë tjera energjetike do ti tregojnë.

Çmimi i ri duhet të dihet në fund të qershorit.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...