Published On: 26 Tetor, 2016
Bota |

Clapper: Nuk përjashtohet mundësia që Rusia të rrëzojë aeroplanë amerikanë

Nuk përjashtohet mundësia që Rusia të rrëzojë aeroplan amerikan, nëse mbi Sirinë vendoset zonë e ndaluar për fluturime, deklaroi drejtori i Zbulimit Nacional i SHBA-së, James Clapper.

“Nuk e përjashtoj mundësinë që të rrëzohet aeroplan amerikan, nëse vlerësojnë se ai paraqet kërcënim për forcat e tyre tokësore”, tha Clapper në intervistën për CBS.

Ai shtoi se Rusia ka sistemuar mjaft sistem modern dhe efikas për mbrojtje antiajrore në Siri. Sipas tij, Siria nuk do ta bënte këtë, nëse nuk ka dobi nga kjo.
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...