Published On: 26 Maj, 2017

”Çka ëndërron njeriu i vogël?”, dikur përgjigjej kështu Gruevski (Video)

Ish-kryeministri dhe aktualisht kryetari i OBRM-PDUKM, Nikolla Gruevski, në një intervistë para disa viteve i pyetur se çka ëndërron sipas tij njeriu i vogë, ai shprehet se njeriu i vogël ka vlera të devijuara etiko-morale, shkruan Telegrafi Maqedoni.

‘Vërësisht kush si, e përjeton fjalën njeriu i vogël. Unë e përjetojë si njeriun me vlera morale të devijuara, të gatshëm të veprojnë edhe hapa në mënyrë joetike dhe jo të ligjshme, për të arritur deri te qëllimi i caktuar dhe më së shpeshti për të arritur te pasuria materiale. Në përputhje me atë, nëse kështu e kuptojmë poentën e njeriut të vogël, atëherë atij i interesojnë vetëm paratë’, thotë Gruevski në intervistë.

Përndryshe Nikolla Gruevski ka proces të hapur gjyqësor për keqpërdorim tenderësh dhe dhunën e nxitur në Komunën Qendër. /Telegrafi/

Kuvendi i Gjilanit miratoi emrimin e rrugës: "Mërgimtarët e Gjilanit" në shenjë nderimi e falënderimi për kontributin e juaj për Lirinë, Pavarësin dhe Republikën! #Mirësevini n'shpi!
A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...