Published On: 27 Janar, 2016

Cili është numri ideal i partnerëve seksualë?

  • Sot, shumë është shkruar për seksin, por më pak histori.Megjithatë, shkencëtarët kanë kryer një studim ku dolën me numrin e përsosur të partnerëve.

Të dy gjinitë,burrat dhe gratë besojnë se ajo është numëri dhjetë.

Studimi përfshiu 1000 persona që morën pjesë në sondazh në sajte online për Dating IllicitEncouters.com, pyetja ishte – sa partnerë do të donit që të kenë pasur partnerët tuaj para teje?

Shumica e përgjigjeve ishin në mes 8 dhe 12 partnerët seksualë – kjo përgjigje u zgjodh nga 38 për qind e grave dhe 37 përqind e meshkujve. Kështu, të anketuarit e të dy gjinive, thanë se numri ideal në fakt është mesi i artë,dhjetë.

Kurse mbi 20 partnerë është vlerësuar si tërheqëse – kështu thonë tre për qind e grave dhe katër për qind e meshkujve.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...