Published On: 27 Janar, 2016

Cilët na duhen më shumë? Shpejtim Bulliqët apo Bajram Gecajt?!

Mustafë Shabani

 

Përpos lashtësisë  historike si e veçanta  më rëndësishme  e lidhur me mirësinë dhe paqësoren si komb në njërën anë, e veçanta tjetër e cila ishte dhe mbetet shpatë e Demokleut nëpër të cilën duhet të ec kombi janë kategoria dhe niveli më i ulët, e cila fut hundët kudo madje madje edhe atje ku nuk u takon fare, “fal” të cilëve  shqiptarët u tkurrën deri buzë brigjeve të detit.

Me shqiptarët e tillë të cilët na përfaqësojnë atje ku nuk duhet ne mund të hyjmë në librin e Ginisit për (MOS)njohuri=PADITURI totale.

Problemi më i madh tek ne shqiptarët është që kjo kategori e mjerë hipokritësh janë aq të “gjithanshëm” sa që i din të gjitha, dhe që kjo e keqe të jetë edhe më e madhe, të tillët i din ato   pa i mësuar, praktikuar asnjërën prej gjithë atyre asnjë të vetmen herë.

TURP!!!

Atëherë cili na duhet???

Unë e them specialisti.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...