Published On: 21 Shkurt, 2016
Bota |

Cilat janë ushtritë më të fuqishme të botës dhe Ballkanit?!

Në top-10 vendet me ushtritë më të fuqishme të botës përfshihen SHBA, Rusia, Kina, India, Britania e Madhe, Franca, Italia, Koreja e Jugut, Gjermania, Brazili, Japonia, Turqia.

Në Ballkan, pas Turqisë që është e dhjeta në botë, ushtrinë më të fuqishme e ka Rumania (1.3746 pikë, e 56-ta në botë), në vendin e dytë në Ballkan është Greqia (1.4853 pikë, vendi i 60 në botë), pastaj vijnë Kroacia (1.5042 pikë, e 62-ta në botë), Bullgaria (1.6721 pikë, e 67-ta në botë), Serbia (e 70-ta në botë me 1.6944 pikë), Bosnja dhe Hercegovina (e 89-ta në botë me 2.2811 pikë) dhe Shqipëria (e 100-ta në botë me 2.5331 pikë).

Në Indeks nuk janë përfshirë Mali i Zi dhe Kosova.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...