Published On: 19 Janar, 2016

Cilat janë cilësitë më kryesore të femrave për meshkujt?

Faqja e internetit për njoftime nga afër Match.com ka kryer një studim me më shumë se 10.000 meshkuj për ti gjetur cilësitë që janë më të rëndësishmet ti ketë gruja e tij e ardhshme.

Rezultatet e anketës lexoni më poshtë.

1. Një grua që të rrespekton (98%))

2. Një grua që të beson (97%)

3. Një grua që di për të dëgjuar (95%)

4. Femra që është me humor (91%)

5. Gratë që bëjnë ndonjë të mirë (90%)

6. Një grua që është e bukur dhe e mrekullueshëm (89%)

7. Femra që është inteligjent (87%)

8. Femra që është e arsimuar (86%)

A mendoni se ky hulumtim me të vërtetë kap thelbin e cilësive më të rëndësishme të femrave për burrat? Cilat janë për ju cilësitë më të rëndësishme në një grua?

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...