Published On: 10 Shtator, 2016

Cila është feja e Thaçit, katolicizimi, judaizmi apo islami radikal vehabi? E Mustafa a u bë katolik?

 

Mediat pro shikiste për shumë vite trumbetonin se lideri historik Dr.Ibrahim Rugova e kishte ndërruar fenë pse ishte i mirëpritur në Vatikan, dhe kjo pos tjerash falë relacioneve të tani shenjtneshës shqiptare Nënë Terezës. Qëndrimet e tij tipike shqiptare e mbanin larg afrimit apo identifikimit me një fe.
Por, presidenti aktual Hashim Thaçi prej vitesh mban relacione dhe ka një këshilltar special hebre,
Askush nga mediat nuk tha se ai kishte ndërruar fe. Pse heshtën këto media? Prej vitesh mban relacione speciale me forcat vehabiste në Kosovës, që çuan në frymëzimin e të rinjve për islam radikal, sërish shpëtoi nga shënjestrimi medial, ku ishin ata ‘gazetarë’ syçelë, që nuk linin propagandë pa bërë kundër Rugovës për ta dëmtuar në çdo mënyrë dhe me çdo kusht imazhin e tij?
Po tani edhe kungimi në Vatikan i Thaçit dhe mezi jepet një lajm pas sa ditësh, dhe asnjë interpretim në media. Ku mbetën këta heronjë të së vërtetës, dhe gjithë ato media? A nuk janë edhe këto dëshmi se që të gjitha punuan për Thaçin dhe makinerinë vrasëse të shqiptarisë? A nuk është terror psikologjik e gjithë kjo prani e mediave në funksion të një klike mafioze kriminale, ky makineria kryesore është RTK-ja?
Edhe Isa Mustafa paska përjetu kungimin, një persona që shumë më shumë është i lidhur me islamizmin se shqiptarizmin, siç e dëshmoi së bashku me Thaçin për demarkacionin, që duke pranuar tjetërsimin në kosovar, duan të legjitimojnë, se trashëgimia shqiptare nuk vlen, pra se çdo tezë se kjo apo ajo histori, tërësi tokësore, ujore apo çfarëdo nuk i takon drejtpërdrejt shqiptarëve, pasi kosovarët nuk janë trashëgimtarët e vërtetë, janë një tregim i ri, i njerëzve me identitet të ri pa histori.
Shqiptari.eu

 
Displaying 1 Comments
Have Your Say
 1. fery thotë:

  Per tu emruar ne ndonji post krahinor ne nivel lokal ose qendror ne Prishtine , per shqiptaret e Kosoves se pase luftes se II-te botrore e deri ne suprimimin e autonomise se Kosoves me 5 .08.1990, perveq kushteve te pergjitheshme dhe te vecanta qe ate kohe diheshin , egzistonte edhe nji kusht i pashkruar qe ishte edhe nder kushtet kryesore dhe nese kandidati potencial pere ate post nuk e plotsonte kete kusht ateher , shqiptari Kosoves nuk mund te emrohej ne postin ose funksionin e larte ose lokal te Krahines Autome te Kosoves.Ky kusht famoz ishte se shqiptari ne rastin me te mire duhej te ishte i martuar me nji joshqiptare ( boshnjake , jevreje , turke etj.) dhe ne rastin me te keq , ai duhej te ishte i martuar me nji serbe.Ne favor te ketij fakti deshmon edhe vertetesia se nga gjithe funksionaret shqiptar te Kosoves se pase luftes se II-te botrore ishin te martuar me serbe perveq Azem Vllasit qe bashkeshorten e kishte boshnjake dhe Fadil Hoxha, shqiptare
  Sot rethanat dhe kohrat kane ndryshuar pore qellimi ka mbete i njejte e qellimi , si e dijme te gjithe , nuke zgjedhe mjete.Sot Serbia , nji nder mjetet per arritjen e qellimit te saje antishqiptare e ka perdore metoden e frikesimit dhe mashtrimit
  Friksimi , si e dijme, eshte perdorur dhe perdoret edhe sot ndaje personave shqiptar te shantazhueshem , qe kishin bere gabime te ndryshme kunder shtetit dhe popullit te Kosoves dhe shkonte deri ne burgosje dhe likuidim fizik.
  Mashtrimet behen dhe beheshin me metoda nder me te ndryshme si , poste shtetrore dhe funksione te larta si.ministrore e legjislative , drejtues te agjencioneve te ndryshme , antar te bordeve te Kosoves , pronar dhe drejtues te mediave elektronike dhe te shkruara, analist e gazetar dhe drejtues te shoqerive civile, antar te disa shoqatave ” humanitare ” me programe te ekstremit te islamit fundamentalist.
  Eshte undikative se per gjitha jeto vende pune pagesa ose shperblinet jane shume te medha dhe kapin afro 3-5 fishin e rroges mesatare te Kosoves

  Përgjigjiuni
  Pelqej(7) Nuk Pelqej(0)

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...