Published On: 31 Janar, 2016

CIA publikon dosjet sekrete të UFO-ve – që fluturuan edhe mbi Europë (Foto)

  • Pamjet e selektuara janë së bashku me fajlle të tjera të klasifikuara nga viti 1950 të cilat ishin fshehur nga agjencia amerikane e spiunimit.
  • Fotografia e parë e publikuar në vitin 1978,  tregojnë se si CIA ka kryer hetime të shumta dhe të fshehta nëse ekziston jeta jashtëtokësore, shkruan TheIndependent.

Sipas dokumenteve të lëshuara, një raport i vitit 1952 i titulluar “disqet fluturuese”, ka thënë se të gjitha, përveç 100 UFO-ve kanë pasur një shpjegim të arsyeshëm.

Aty thuhej se  “Më pak se 100 raporte të arsyeshme e të besueshme mbeten të pashpjegueshme ‘në këtë kohë. Është e rekomanduar që vëzhgimi i CIA-s të vazhdojë

Po ashtu kërkohej fuqimisht që raportet e interesit të CIA-s apo shqetësime tjera të arrijnë në shtypin apo publikun.

Dhe 10 fotografi tjera të lëshuara  për të përkuar me ringjalljen e kultit Sci-fi (fatashkencë) X Files – nuk përmbajnë asnjë gjurmë të  rrëmbimeve të huaja  apo rrëzimit të anijeve kozmike.

Një zëdhënës i CIA-s ka thënë se kanë vendosur të nxjerrim në pah disa dokumente ku skeptikëve  dhe besimtarëve do iu dukej interesante.

Disa teoricienë konspirativ të  UFO-ve nuk besojnë se vendimi i CIA-s është aq i pafajshëm.

Stephen Bassett, drejtor ekzekutiv i ‘Paradigm Research Group’- e cila është fushatë që qeveria amerikane të pranojnë se UFO-të huajt janë realë  tha për Mirror se njoftimet e fundit në faqen e internetit të CIA-s mund të jenë strategjik nga ana e agjencisë.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...