Published On: 4 Prill, 2016

Çfarë tipare do të kenë fëmijët tuaj? Zbulojeni tani

E keni pyetur ndonjëherë veten se si do të duken fëmijët tuaj? A do t’ju ngjasojnë? Po sytë çfarë ngjyre do t’i kenë? Për fat të mirë, ne jetojmë në kohë kur shkencëtarët kanë bërë aq shumë kërkime mbi këto tema, saqë mund të na japin përgjigje relativisht bindëse, para se të bëhemi prindër.

Një udhëzues i përafërt mund të gjejë se çfarë ngjyrë të syve mund të kenë fëmijët, sy blu, kafe, apo jeshile. Gjithashtu tregon se çfarë tiparesh do të kenë ata, apo çfarë ngjyre flokësh bazuar mbi gjenet dominuese. Çdokush nga ju mund ta përdorë këtë udhëzim dhe të bëjë një vlerësim të saktë në lidhje me paraqitjen e fëmijëve në të ardhmen.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...